Витаминозна рецепта за имунитет от Наоми Кембъл

eva.bg 27 March 2020

Снимка: YouTube

Наоми Кембъл е единственият супермодел от 90-те, който продължава да работи все така активно, както и преди.

Само припомняме, че през месец май Кембъл ще навърши 50 години, а изглежда така, сякаш времето е спряло за нея, когато е навършила 30.

Наоми е всеизвестна с педантичните си хигиенни навици, които приличат на всички екстремни мерки, които се взимат днес, в момент на кризисна ситуация. Но 49-годишната красавица спазва тези мерки още преди те да бъдат налагани по целия свят и изобщо да има заплаха от коронавирус.

Наоми винаги е пътувала в самолетите, дезинфекцирайки всичко около себе си, оборудвана с маски за лице. „Всички ми се смееха преди. Продължавате ли да ми се смеете днес?“, неотдавна се пошегува моделът по повод сегашната ситуация.

В своя YouTube профил Кембъл редовно публикува видеа, в които разкрива своето ежедневие, давайки всевъзможни съвети. Сега тя ни показа как се зарежда с необходимите витамини, правейки си „вълшебно“ смути по нейна рецепта. Оказва се, че Наоми приема повече от 30 (да, 30!) вида витамини, билкови екстракти и микроелементи.

Смутито се прави на основата на растително мляко – Наоми обича бадемовото – но всеки може да избере такова по свой вкус (някои предпочитат например кокосовото). Наоми добавя в млякото какви ли не антиоксидантни прахове от какао, матча, колаген, баобаб и още много други. Накрая тя добавя безценния витамин C, масло от нар (Наоми го обожава), банан за сладост и малко лед за текстура. Вижте всички детайли от нейното смути за подхранване на имунната система в следващото видео.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР