Как Наоми Кембъл се подготвя за полет

Супермоделът не може да излети, без да е преминала през няколко задължителни стъпки

eva.bg 16 July 2019

Снимка: YouTube

Наоми Кембъл неведнъж е казвала, че обожава да пътува. А и, нека не се лъжем, работата й изисква постоянни самолетни полети до всевъзможни дестинации и тя е свикнала постоянно да бъде на път. Но за да може да пътува спокойно, супермоделът трябва да премине през няколко задължителни стъпки, независимо, че лети с най-луксозните авиолинии в света.

Кембъл сподели видео в YouTube канала си, в което ни показва какво прави, щом влезе в самолета.

„Хидратацията е на първо място по време на полета, що се отнася до кожата“, казва Наоми, която вади от сака си цял пакет от кремове и хидратиращи маски, които стоят до нея през цялото време.

Но още по-важна за нея е дезинфекцията. Преди да седне или да се допре до каквото и да било около нея, Наоми почиства старателно с антибактериални кърпички (носейки ръкавици, разбира се!) цялата седалка и изобщо всичко, което докосва по време на полета. Когато казваме старателно, имаме предвид наистина старателно! „Не ме интересува какво си мислят хората около мен, гледайки ме как почиствам всичко. Става дума за здравето ми!“, казва тя, докато продължава да бърше ожесточено.

След всичко това Наоми слага специално покривало на седалката си, което сменя всяка седмица, а по време на целия полет носи медицинска маска: „Независимо какъв е полетът, около теб винаги има хора, които кашлят и кихат и това ме кара да се чувствам некомфортно“, продължава Наоми.

Вижте целия процес на подготовка за полет на Наоми Кембъл в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР