Три деца са му малко

eva.bg 04 March 2020

Матю, Камила и трите им деца

Снимка: getty images/guliver

Матю Макконъхи вече е многодетен татко, минавайки стандартната бройка от две деца в семейство. Той и съпругата му Камила имат три – на 11, на 10 и на 7 години.

Оказва се обаче, че тази бройка изобщо не му е достатъчно и той иска още деца. Много повече, отколкото съпругата му би се съгласила да имат.

„Помня, че още от съвсем малък единственото нещо, което съм искал да бъда, е – баща. Бях на осем години, когато не мислех какво ще работя и каква ще е професията ми, а как искам да съм татко. Така че, сега бих искал да имаме още осем деца, например. Съпругата ми обаче едва ли ще е на същото мнение. И я разбирам, на нас мъжете ни е много по-лесно, все пак“, заяви в интервю Матю Макконъхи.

50-годишният актьор сподели още, че именно децата му са неговото „живо наследство“. А съдейки по снимките на семейството, това наследство със сигурност е много красиво.

Според Матю Макконъхи истинската причина за успеха му е неговото семейство и подкрепата, която получава от жена си. С Камила се запознават в... един бар. 

През 2006 г. в клуб Hyde в Лос Анджелис Матю среща бразилската моделка и телевизионна водеща Камила Алвес. „Засякохме се два пъти в бара – разказва Камила, – не знаех кой е. Ходеше с брада и огромна ямайска шапка и идваше с колоездача Ланс Армстронг.“ След месец-два снимките на Матю и Камила се появяват по таблоидите. Много скоро заживяват заедно. На 7 юли 2008 г., докато се ражда първият им син Леви (другото име на апостол Матей), Матю свири на бонго барабани бразилска музика в продължение на осем часа в операционната.

Това е неговият начин да помага. На 3 януари 2010 г. се появява дъщерята му Вида, чието име на португалски означава „живот“. Двамата с Камила се сгодяват на 25 декември 2011 и шест месеца по-късно се женят. На сватбата им присъстват 100 гости, сред които са Ричард Линклейтър и Уди Харелсън. Всички са поканени да останат на къмпинг в палатки в имението на семейство Макконъхи. Има душове, бани и климатици. На 28 декември 2012 г. се ражда Ливингстън – вторият син и третото дете в семейството.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР