Хелън Мирън, дами и господа!

eva.bg 28 February 2020

Снимка: getty images/guliver

Старостта не е за страхливци, каза преди време Хелън Мирън. А ние така да обичаме тази смела жена, която си позволява да остарява толкова достойно в ерата на „вечно младите“. 74-годишната актриса в момента е една от звездите на кинофестивала в Берлин, където получи почетната награда Златна мечка за цялостна кариера.

И само Хелън Мирън може да си позволи да отиде на среща с журналисти и фотографи в рамките на събитието, облечена в любимото си сако на... „Рейдиохед“.

Кой да предположи, че е такава фенка на британската група. Освен името и логото, които красят сакото отпред, отзад е флагът на Великобритания, а под него пише „Karma Police“ - името на хитсингъла на групата от 1997 година.

Вечерта за церемонията, по време на която й бе връчена статуетката,Хелън Мирън замени сакото на „Рейдиохед“ и панталона със стилна и елегантна черна рокля.

Обичам да се пека на слънце, да пия вино и да ям пържени картофки. Всичко това не просто си го позволявам, но дори прекалявам. Никога не съм ходила на фитнес за повече от два месеца. Често забравям да си взимам витамините и добавките“, каза преди време Хелън Мирън по повод прекрасната си фигура и младежкото излъчване. Тя е от знаменитостите, които доказват, че е по-важно дали се чувстваш млад, а не да броиш бръчките на лицето си.

Вижте снимки от събитието в Берлин, а ние ви поздравяваме с „Karma Police“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР