Защо Хелън Мирън няма деца

eva.bg 13 October 2019

Снимка: getty images/guliver

74-годишната Хелън Мириъна няма деца и не съжалява за това. Актрисата няма здравословни проблеми, не страда от липса на партньори, радва се на щастлив брак. Но просто няма майчинския инстинкт.

„Обичам децата, много са забавни. Но никога не съм искала да имам. В един период си казвах, че може би трябва да родя, но така и не успях да се убедя“, откровено заяви Хелън Мирън.

„Някои мъже и жени просто нямат нужда да имат деца. И според мен това е напълно нормално. Светът и без това е пренаселен. Това е моят принос към екологията“, с усмивка заяви актрисата.

Подобна теза отстоява и Дженифър Анистън, която всички съжаляват заради неуспехите й в личния живот и фактът, че все още няма деца. „Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър в интервю за Huffington Post.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР