Дженифър Анистън: Мога да се примиря с всичко, но не и със сивите коси

eva.bg 05 September 2019

Снимка: InStyle

Дженифър Анистън навърши 50 години през февруари, в компанията на най-близките си приятели, включително и Брад Пит.

Актрисата неведнъж е споделяла, че не се страхува от остаряването, а това, че 50 години са половин век, съвсем не я притеснява. Тя поддържа съвършена фигура, грижи се за себе си и това наистина си личи, защото Анистън продължава да изглежда невероятно. Но се оказва, че дори и тя си позволява малко притеснение относно процеса на стареенето:

„Няма да ви лъжа – сивите коси ме ужасяват. Никоя друга част от остаряването не ме тревожи и съм категорична, че никога не бих допуснала да имам сиви коси“, споделя актрисата пред списание InStyle, чиято октомврийска корица краси.

„Навършвайки 50 за пръв път ме накара да се замисля, че ставам на определени години. Но истината е, че не се чувствам различно по какъвто и да било начин. Не усещам никакви резки обрати в живота ми, както се очаква от мен. Физически се чувствам невероятно. Затова за мен бе истински шок да чувам изречения като: „Изглеждаш много добре за възрастта си“. Смятам, че трябва да се опитаме да изградим малко етика по този въпрос“, допълва тя.

Дженифър продължава да се чувства секси, силна и щастлива, затова не разбира защо това трябва да е странно, когато е на 50: „Силата и интелигентността правят жената секси. Това колко е способна тя, колко е креативна. Но на жените сякаш се забранява да имат тази сила, досега те никога не са разполагали с власт“, разказва Анистън пред InStyle. Новият проект на актрисата е насочен именно към тези проблеми. През ноември очакваме сериала „The Morning Show“, в който Дженифър ще си партнира с Рийз Уидърспун и Стийв Карел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР