Говори с EVA и Наталия Митева

26 February 2020

Говори с EVA се завръща с 5-то издание, като темата този път е „Училище на бъдещето – образование на всички платформи”.

Ще си говорим за сблъсъка на дигиталното и аналоговото. Могат ли да си партнират? Възможно ли е едното да съществува без другото? Ще се радваме заедно да обсъдим къде се срещат традиционното и неформалното образование и до колко е успешно съчетаването им. Как се борим срещу функционалната неграмотност и какво можем да почерпим от международния опит в стратегията си към по-ефективно образование? Какво е бъдещето на науката и готови ли сме за него?

Наталия Митева ще бъде участник в дискусията. Тя е програмен директор за „Добро образование и работни умения“ във Фондация „Америка за България“. Тя и екипът й работят с училища от цялата страна, за да изградят съвременни образователни пространства. За последните 9 години фондацията е инвестирала 9.4 млн. лв. в 85 училища, изграждайки образователни центрове от ново поколение, които доказано подобряват резултатите на учениците. Във фондацията Наталия ръководи също така Академия за лидери в образованието, която обучава близо 500 специалисти на образователни технологии и нови методи на преподаване. Образователните програми на фондацията надвишават 110 млн. лв. за последните 10 години.

Регистрирайте се сега на https://event.gg/14135/ Регистрацията осигурява достъп до дискусионната част и коктейла след събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР