Говори с EVA и Асенка Христова

eva.bg 24 February 2020

Говори с EVA се завръща с 5-то издание, като темата този път е „Училище на бъдещето – образование на всички платформи”.

Ще си говорим за сблъсъка на дигиталното и аналоговото. Могат ли да си партнират? Възможно ли е едното да съществува без другото? Ще се радваме заедно да обсъдим къде се срещат традиционното и неформалното образование и до колко е успешно съчетаването им. Как се борим срещу функционалната неграмотност и какво можем да почерпим от международния опит в стратегията си към по-ефективно образование? Какво е бъдещето на науката и готови ли сме за него?

В дискусията ще се включи Асенка Христова, изпълнителен директор на Института за изследвания в образованието, има дългогодишен опит в изследователската сфера.

Тя е основател на Института, както и на Industry Watch Bulgaria. Асенка и нейният екип подпомагат развитието на модерната образователна система чрез провеждане на приложни изследвания и прилагане на изследователски подходи за подобряване ефективността на образованието.

Регистрирайте се сега на https://event.gg/14135/ Регистрацията осигурява достъп до дискусионната част и коктейла след събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР