Нов ден, ново начало за Анджелина Джоли

eva.bg 24 January 2020

Снимка: getty images/guliver

Докато бившият й съпруг Брад Пит се радва на пик в кариерата покрай филма „Имало едно време... в Холивуд“, Анджелина Джоли остава някак в сянка и сякаш нарочно в момента бяга от светлините на прожекторите.

Все пак, през този сезон на филмови отличия и червени килими звездите са Брад Пит и другата му бивша съпруга Дженифър Анистън, която пък нашумя с ролята си в сериала „The Morning Show”.

Какво се случва с Джоли ли?

За нея може да не се говори много в момента, но тя не е изоставила кариерата си. Просто сега е решила да се насочи към малко по-различно поприще. Джоли ще продуцира заедно с BBC телевизионно шоу за деца, чието заглавие ще е „BBC My World“.

Целта на предаването е да обяснява на достъпен за тийнейджърите език историите зад новините по телевизията, както и да представя факти и информация, които да помогнат на децата да разберат наболели и актуални проблеми в международен план.

„Надявам се, че това шоу ще помогне на тийнейджърите, които се вълнуват от случващото се около тях, да открият информация и начини, за да променят нещата, които за тях са важни“, каза Джоли.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР