Среща на червения килим: Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад Пит и Денифър Анистън се превърнаха в сензацията на червения килим на SAG Awards...

eva.bg 20 January 2020

Снимка: getty images

На 26-ото провеждане на наградите SAG, съсредоточени върху най-доброто от големия и малкия екран през изминалата година, видяхме на едно място много любими актьори, на чийто усилен труд сме се радвали през изминалите месеци.

По червения килим минаха имена като Шарлийз Терон, Скарлет Йохансон, Дженифър Лопес, Зоуи Кравиц, Рийз Уидърспун и много други, но в сензацията на вечерта се превърна срещата на Дженифър Анистън с Брад Пит.

Двамата се засякоха на червения килим и бяха искрено щастливи да се видят, както личи от всички кадри, които направиха фотографите. Двамата са в прекрасни отношения, имат общи приятели и често са в обща компания по един или друг повод, но въпреки това прегръдките им пред обективите отново предизвикаха страшно много вълнение в социалните мрежи и медийното пространство.

Докато Дженифър Анистън получаваше своята награда, зад кулисите Брад Пит бе уловен да я гледа щастлив на един от мониторите. По-късно Пит грабна своята статуетка за поддържаща роля в „Имало едно време... в Холивуд“, а речта му накара всички да наострят слух. Актьорът заяви, че героят му в лентата страшно много прилича на самия него: „Става дума за човек с проблеми, който не се разбира със съпругата си...“, каза Брад шеговито, намеквайки за своите проблеми с алкохола, за които открито е говорил, както за скорошния си развод с Анджелина Джоли.

Това, което най-много заинтригува хората от речта на Брад бе шеговитото му заявление, че сега има възможност да промени любовния си живот и да започне да излиза по срещи. Макар и на шега, не бе нужно много повече от това, за да започнат всички отново да спекулират, че между Пит и Анистън отново прехвърчат искри. Все пак бившите съпрузи бяха една от най-харесваните звездни двойки. Двамата бяха женени от 2000 г. до 2005 г., като малко след това Анджелина Джоли и Брад Пит официално разкриха отношенията си.

След като разводът на Джоли и Пит стана официален, всички трепетно чакат голямата новина, че актьорът и Анистън, която също се разведе преди две години, са решили да си дадат втори шанс. Е, никога нищо не се знае – в тези среди събиранията и разделите са неуморни.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от D A N W A K E F O R D (@danwakeford) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР