Анджелина Джоли: Искам отново да бъда тази, която винаги съм била

eva.bg 07 October 2019

Снимка: Emmanuel Lubezki, Mafame Figaro Paris

След раздялата с Брад Пит, Анджелина Джоли се отмести за известно време от светлината на прожекторите, за да се справи с проблемите в личния си живот. Сега актрисата стъпка по стъпка се завръща, като за начало с втората част на филма Господарка на злотои корицата си за списание Madame Figaro.

Пред изданието Джоли споделя в много лично интервю за това каква страница обръща в живота си, как е преживяла раздялата с Брад Пит и като каква иска да израсне.

Дълго време бях в омагьосан кръг. В кампанията на Guerlain, в която участвах, просто се чудех какво се иска от мен, каква да бъда пред обектива. В крайна сметка открих отговора. И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново“, казва тя.

Анджелина споделя, че не знае дали дори вярва в съдбата, но е уверена, че преминава през огромни промени и е близо до целта, а тя е да се завърне към себе си - „Защото се чувствах наистина изгубена“, откровена е актрисата.

Когато я питат за раздялата й с Брад Пит, Джоли дава много искрен отговор:

След като с Брад се разделихме, всичко стана изключително сложно за мен. Не можех да се позная. Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо, че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив. Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си.“

Вижте кадрите, заснети от Емануел Любецки за кампанията на Guerlain и отпечатани в новия брой на Madame Figaro, в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР