Меган отлетя за Канада, Хари потушава скандалите

eva.bg 10 January 2020

Снимка: getty images

След като Меган и Хари внезапно обявиха, че се оттеглят от кралските си задължения и се отделят от кралската фамилия (и то без знанието на кралицата), в кралския двор е пълен хаос.

Оказва се, че Меган и Хари са се върнали във Великобритания след шестседмичната си почивка в Канада, само за да обявят решението си, а после отново да напуснат острова. След като новината гръмна, а в медиите и социалните мрежи не спира да се говори само за това, Маркъл отлетя за Канада, за да бъде със сина си Арчи. Осеммесечният син на херцозите на Съсекс в момента е оставен на грижите на бавачката и на най-добрата приятелка на Меган – Джесика Мълруни.

Принц Хари обаче трябваше да остане още малко, тъй като кралицата и останалите членове на фамилията имат много казуси за разрешаване. Припомняме, че след излизането на новината в публичното пространство, Бъкингамският дворец направи официално изявление, че разбира желанието на Меган Маркъл и принц Хари, но тепърва има какво да се обсъжда по въпроса и дадоха да се разбере, че процесът няма да бъде лесен.

Както се очакваше, много британци нападнаха семейство Съсекс, както и много от родните им таблоиди и журналисти. Сред най-безкомпромисните бе Пиърс Морган, който ги нарече „егоцентрици, напомнящи за семейство Кардашиян, които сриват монархията“. Daily Mail пък направи разбор на всичките доходи и разходи на принц Хари и Меган Маркъл, очевидно подигравайки се на това, че двамата вече искат да са „финансово независими“, при положение, че са изкарали най-много пари от короната.

Само предимството за посланическата работа с компании като Google и Apple им носи по около 50,000,000 паунда годишно. Наследството на Хари от кралица Елизабет II възлиза на 7,000,000 паунда, а от принцеса Даяна на 20,000,000 паунда. По-долу вижте подробно всички цифри, които влизат и излизат от сметките на Меган и Хари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР