Тейлър Суифт: Жените са повече от инкубатори

eva.bg 05 December 2019

Снимка: getty images/guliver

Тейлър Суифт призова жените да съберат кураж и увереност, за да се противопоставят на грубите хора, които са толкова нагли, че не спират да питат кога най-накрая ще създадат семейство.

„Щом навършиш 25 години и веднага започват да те питат на партита и събирания кога ще имаш семейство и деца. Колкото повече жени се противопоставят на тези дискомфортни социални ситуации, толкова повече ще стане ясно, че подобно поведение е грубо и нетърпимо.

„Би било хубаво да ни е позволено да казваме: Хей, само за твое сведение, ние сме повече от инкубатори. Не бива да задаваш подобни въпроси само, защото една жена вече е в средата на 20-те си години“, заяви в интервю Тейлър Суифт, която краси една от кориците на списание People, посветени на личностите на 2019 година. Останалите звезди, които попадат в класацията и съответно имат своя корица, са Дженифър Анистън, Мишел Обама и Дженифър Лопес.

В момента Тейлър Суифт е на 29 години, не е омъжена и няма деца. Очевидно не иска някой да й казва, че й е време да го стори.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР