Тейлър Суифт - нов албум и нова колекция

Тейлър Суифт с нов албум и съвместна колекция с модната дизайнерка Стела Маккартни

Мария Младенова 04 July 2019

Снимка: getty images/guliver

Тейлър Суифт може да се нарече новата кралица на попа. Световноизвестната звезда е първият изпълнител, който има четири албума, продадени с над 1 милион копия още през първата седмица от издаването им. Певицата може да се похвали с голям брой фенове и почти 120 милиона последователи в Instagram. Впечатляващо е, че американската изпълнителка и авторка на песни е един от петимата изпълнители, които са достигнали над 1 милиард гледания на музикален клип в YouTube (Look what you made me do”).

Звездата обяви, че заедно с новия й албум „Lover”, който ще бъде издаден на 23 август, ще излезе и нова колекция, която е резултат от работата ѝ с британската дизайнерка Стела Маккартни. Певицата многократно е подкрепяла дизайнерката публично, като носи нейни тоалети на светски събития и церемонии за награждаване.

По време на 10-минутен Instagram Live чат, Тейлър Суифт разкри детайли относно колекцията: За издаването на албума „Lover” ще има колаборация, която направих със Стела Маккартни. Тя е моя приятелка от дълго време и жена, която много уважавам. Уважавам това, което създава и начина, по който го прави.“ Певицата казва още, че колекцията е изцяло вдъхновена от предстоящия албум.

Предположенията са, че колекцията ще бъде цветна, тъй като в последно време снимките, които качва Суифт и облеклата, които носи, са в цветовете на дъгата. На последната си изява, певицата се появи в неонови цветове, носеща цветни обувки от колекция на Стела Маккартни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР