Топла среща в декемврийски снежен ден

Braun събра под един покрив куп прекрасни дами, за да представи новите тенденции в радкрасяването

eva.bg 09 December 2019

В кокетната, уютна и топла къща на Adi's Cook & Book куп красиви жени се събраха, за да чуят новите тенденции в разкрасяването.

На по чаша кафе, чай и вкусни кроасани Braun, едно от големите имена, вярно служещи години наред на красотата, показа поредния си напредък в усъвършенстването на своите технологии. Braun съумя да пренесе бюти салона у дома с невероятния си продукт Braun Silk-épil SkinSpa, който разполага с четка за всяка цел в разкрасяващата рутина - от ексфолиране, до масаж.

Популярни с невероятните си продукти за епилиране, сега Braun минават на следващото ниво, предлагайки ни красива кожа от главата до петите.

Водещ на събитието бе прекрасната Славена Вътова, а екип от професионални гримьори и козметици демонстрираха на практика как действат продуктите, колко по-добре се нанася гримът след това и всички станаха свидетели на мигновените резултати. За финал една късметлийка от гостите се сдоби с фотоепилатор от Braun от проведената томбола, а за всички оставали също си тръгнаха с прятни изненади.

Вижте всички подробности за един от луксозните комплекти на Braun (който ексфолира, епилира, бръсне, тонизира) почиства тук.

Снимки от топлото събитие в снежния декемврийски ден вижте в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР