Красива, гладка кожа от главата до петите

eva.bg 09 September 2019

За кожата полагаме серия от различни грижи абсолютно всеки ден. От правилната употреба на козметика, до правилните технологии – всяка стъпка от рутината за разкрасяване има значение и трябва да я подбираме внимателно. Гладката, мека и лъскава кожа изисква редовна поддръжка, за да бъде такава: обезкосмяване, ексфолиране, масаж... Списъкът е дълъг, а всяка от тези стъпки се извършва по определен начин за всяка различна зона от тялото, тъй като кожата има нужда специфична грижа в отделните си участъци.

В забързаното ежедневие ни трябва нещо компактно, удобно и бързо подръка, с което можем да спестим време, но и да не правим компромиси с кожата си. Луксозният комплект за красота, подходящ за лице и тяло - Braun Silk-epil 9 9-985 Делукс 7 в 1 – е перфектният съюзник, от който се нуждаем в поддържането на гладка кожа. Добрият ни стар приятел, епилаторът, сега има подходящите „помощници“, с които всичко да става по-лесно, но и по-ефикасно.

Комплектът ексфолира, епилира, бръсне, тонизира, почиства - имаме широк спектър от възможности, с които всичко да става лесно и бързо. В него има 3 приставки за ексфолиране и масаж, които тонизират, премахвайки мъртвата кожа. Известно е, че ексфолирането е задължителна част от грижата за кожата, тъй като то предотвратява и появата на враснали косъмчета.

Технологията на епилатора също е усъвършенствана и той успява да премахне до 4 пъти по-къси косъмчета, отколкото кола маската успява да захване. Така можем да се радваме на гладка и нежна кожа много по-дълго. Разбира се, при чувствителните зони е необходимо да използваме самобръсначката и приставката за бръснене, включени в комплекта.

За всяка цел от разкрасяващите ни процедури ни трябва различна част от комплекта. Четката за лице, включена в комплекта, която има и приставка за епилация на нежните зони по лицето - FaceSpa - също се превръща в най-добрия ни приятел в разкрасяването. Приставката за епилация е чудесен съюзник в премахването на фините косъмчета по лицето, а четката за почистване и ексфолиране на лицето е 6 пъти по-ефективна от ръчното почистване. 

А ето и най-хубавото – разкрасяването може да започне още по време на сутрешния душ. Епилаторът издържа на безжична употреба до 50 минути и е напълно водоустойчив. В ерата на технологиите и тяхното усъвършенстване, красивата, гладка кожа, която обичаме, е на ръка разстояние и само в няколко стъпки.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР