Говори с EVA и Боян Рашев

25 November 2019

Четвъртото издание на дискусионната ни рубрика “Говори с EVA“ този път е провокирана от протеста на Грета Тунберг срещу корпорациите-замърсители на планетата, отговорни за глобалното затопляне.

Питаме ви: Какъв е вашият въглероден отпечатък?

Един от участниците в дискусията, която ще се проведе на 5 декември от 18:00, в Кино Култура, е Боян Рашев.

Той е един от водещите експерти по управление на околната среда и ресурсите в България. От 2007 г. е управляващ партньор в denkstatt – консултантска компания, която помага на бизнеса да управлява въздействието си върху природния и социалния капитал.

Има бакалавърска и магистърска степен по "Управление на околната среда и ресурсите" от Бранденбургския технически университет в Германия. Учил също в Софийския университет, Университета за природни науки и науки за живота във Виена и Централния университет на Венецуела в Каракас. През 2012 г. е финалист в националния конкурс за млади бизнес лидери Next Generation.

Билети за събитието може да закупите от тук, а за повече информация следете фейсбук страницата на събитието.

Как и какво консумираме, как и какво изхвърляме, как и какво правим, за да намалим вредните емисии въглероден диоксид в атмосферата, главен виновник за промяната на климата? Какво и как ни мотивира да сме лично ангажирани с опазването на това, което е останало от природата на Земята? Да потърсим заедно отговор на тези въпроси - Говори с EVA, Vol 4: Какъв е твоят въглероден отпечатък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР