Маргарет Куоли - малка нахална Pussicat

Маргарет Куоли е динамит от сексапил. На своите почти 25 години със съблазнителния си поглед, пухкави устни, умопомрачителни крака, малката дъщеря на Анди Макдауъл и бившия й съпруг, модела Пол Куоли, буквално скри топката на Брад Пит в новия филм на Тарантино „Имало едно време... в Холивуд“

Лилия Илиева 01 November 2019

Тя е толкова красива, млада, спонтанна и нахално секси. Минава пред колата на героите на Брад Пит и Лео ди Каприо – каскадьора Клиф Бут и актьора със залязваща слава Рик Далтън, и погледът й се спира невинно върху Пит. Котенцето (Pussicat), какъвто е прякорът й във филма, прехапва бавно устни и сладко намига. По средата на филма ще се окаже легнала в скута на Брад с неизбръснати подмишници и предложение да му прави орална любов.

Толкова е талантлива и напориста, че самият той – един от най-ярките секссимволи на Холивуд, остава леко на заден план в сцените с нея. Темпераментът й явно не е само игра. В интервю за филма споделя, че е оказала сериозна съпротива на идеята на Тарантино да си вдигне краката на таблото на колата пред Брад Пит. „Сериозно, Куентин, идеята е лоша – заявила директно Маргарет. – Краката ми не изглеждат добре. Твърде дълго време носих палци, за да ги показвам пред публика.“ (Маргарет е учила балет до шестнайсетгодишна възраст в Американския балетен театър и Нюйоркското професионално училище за деца. Прекъсва, за да работи като модел.)

„Много спорихме – разказва младата актриса, - и Куентин, и Брад се опитваха да ме убедят, че краката ми са ок. Казвах им: „Момчета, аз наистина се подценявам понякога, но в този случай съм права.“ В крайна сметка тя склонява и се получава един от поредицата запомнящи се кадри от лентата.

Впоследствие Маргарет споделя, че едно от най-готините неща в това да работиш с Тарантино, е колко е възторжен той за работата си и как изглежда като малко дете на Коледа всеки път, когато се появява на снимачната площадка. Макар вече да има немалко опит от снимки във филми, „Имало едно време в... Холивуд“ ще я изстреля в голямото кино.

Маргарет е завършила Кралската академия за драматично изкуство и Нюйоркския университет. Дебютира като модел на 16 години в ревюто на Алберта Ферети за Нюйоркската седмица на модата. На следващата година дефилира за Valentino и Chanel на Парижката седмица. Снима се във фотосесии за Vogue, W, Teen Vogue, Interview, Vanity Fair, участва в печатната реклама на Ralph Lauren за есен-зима 2016, реализирана от фотографа Стивън Мейзъл, и танцува един див танц в рекламата на парфюма на Kenzo през същата година.

Играе в комедията “Любезните пичове” и сериала „Останалите“ на HBO. Номинирана е за ЕМИ за участието си в минисериала Fosse/Verdon. А междувременно живее с по-голямата си сестра Рейни – също актриса, танцьорка и модел, която нарича „моя идол, моята най-добра в приятелка в целия свят.“ Ако все пак слуховете, че Брад Пит излиза със своя колежка от филма на Тарантино, се окажат верни, ние залагаме на Маргарет, която отвя със 120 км/ч. Марго Роби, при това на завой.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР