Меган Маркъл продължава с кралските ангажименти

eva.bg 23 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Броени дни след взривилото цяла Великобритания интервю на Меган и Хари за ITV, където те се оплакват от медиите, светлините на прожекторите, вълната от омраза, критика, свръхизискванията и абсолютната липса на лично пространство, херцогинята на Съсекс се появи на планиран кралски ангажимент.

„Част от работата ми, подобно на много други работи, е да си сложиш смелото лице и да обърнеш и другата буза за доста от нещата“, каза в интервюто Хари и явно съпругата му направи точно това. С неслизаща от лицето й усмивка тя смело застана пред медиите и продължи да изпълнява кралския си дълг, който в случая бе участие на форума One Young World в Лондон.

38-годишната Меган бе във виолетова рокля, която облича за втори път. Със същата рокля на Babaton тя се появи на публична изява през януари месец тази година, когато бе бременна с бебе Арчи.

Поведението на Меган с нищо не показваше огромното разочарование от отношението към нея и семейството й. Съвсем скоро тя и Хари ще си починат малко от британските медии и върли фенове на короната, като отидат на шестседмична почивка в САЩ заедно с бебето.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР