Джейн Сиймур била прекалено красива, за да играе баба

eva.bg 16 October 2019

Снимка: Instagram

На 68-годишна възраст Джейн Сиймур изглежда прекрасно и това се оказва сериозен проблем за нея. Защо ли? Оказва се, че в Холивуд я дискриминират заради красивия й външен вид, който някак си не отивал на почтените й години.

Актрисата разкри, че й е все по-трудно да получава роли, понеже според продуцентите не изглеждала убедително като баба. А няма как да й дадат роля на 30-годишна, от друга страна. И в крайна сметка Джейн Сиймур се оказва в отчайваща нужда от белезите на старостта, за да може да работи в киното.

Трябваше да махна абсолютно целия грим от лицето си и да извадя на показ всички бръчки, за да им покажа, че мога да изиграя възрастна жена“, коментира Сиймур. В момента тя има роля на 70-годишна във филма „Kominsky Method“, където използва сива перука, за да изглежда по-възрастна. Гримьорите пък акцентирали върху бръчките по лицето й, за да отговаряла на възрастта на героинята си.

Винаги съм искала да остарявам с достойнство. Избягвам ботокса, защото искам да мога да движа лицето си. Аз съм актриса и мимиките са много важни за мен. Оправяла съм си обаче гърдите, защото го смятах за нужно от гледна точка на брака си“, разкрива Сиймур.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР