Джейн Сиймур – не остарява и не спира да ни удивлява

eva.bg 17 July 2019

Снимка: Instagram

Джейн Сиймур не спира да ни удивлява с перфектната си форма и умението да се радва на живота. 68-годишната актриса се наслаждава на прекрасна лятна почивка и сподели няколко снимки, които няма как да подминем безучастно.

Няма спор – страхотно тяло има тази удивителна жена, която сякаш отдавна е сложила на пауза старостта. Не мислете обаче, че става въпрос само за гени. За да изглежда по този наистина впечатляващ начин тя тренира ежедневно, храни се здравословно и избягва всякакви пороци от типа на цигари и алкохол.

„Тренирам много, затова съм си заслужила правото да нося красиви впити дрехи, които очертават тялото ми", казва Джейн Сиймур, която е майка на четири деца.

„Все още се чувствам секси. Не си слагам ботокс, защото не се притеснявам от това, че съм стара. Имам си доста бръчки. Дори в момента играя 70-годишна жена в „The Kominsky Method“, където нося сива перука и всичките ми бръчки са извадени на показ, което по никакъв начин не ме притеснява. Даже обратното, приятно ми е“, заяви още 68-годишната актриса.

Повече за интересните обрати в живота й, за мъжете и ролите, с които я сблъсква, може да прочетете тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР