Честит рожден ден, Мариус!

eva.bg 15 October 2019

Снимка: Instagram

Светът е сцена, на която Мариус Куркински е Актьорът! „Задачата на театъра е да накара едни хора да слушат. Това е много. Ние себе си не слушаме, какво остава за този до нас. А за мен това е същността на човешката природа – да умееш да се вслушваш. Да седиш два часа в един салон и да приемаш чужда идея е висша форма на толерантност“, казва той.

Днес Мариус Куркински става на 50 години! Преди време в интервю за EVA го попитахме как празнува. Ето какво ни отговори той:

„Бурно и шумно, с приятели. Обичам да се смея, да се забавляваме. Измисляме си ситуации, в които можем да изкараме цяла нощ. Не обичам да пътувам, не обичам да си планирам почивката. Къде ще бъда на Нова година обикновено решавам на 31 декември към шест и половина вечерта. Все някъде има някакви хора, които са се събрали.

Не обичам тези приоритети на съвременното общество – да си планирам лятото, да имам някаква „дестинация“... Всичко това ме отвращава. Аз пътувам вътрешно. Не обичам да ходя в чужбина, не ми се ходи. Не искам да виждам забележителностите на света. Искам някой да ми разказва за тях.“ Цялото интервю може да прочетете тук: Мариус Куркински: Искам Северния полюс, за няколко секунди.

Не знаем дали ще празнува бурно и шумно днес, но от сърце му честитим рождения ден. Бъди здрав и продължавай да играеш!

1 КОМЕНТАР
1
Анна
16 October 2019, 17:01

Не обичам да пътувам, не обичам да си планирам почивката. Къде ще бъда на Нова година обикновено решавам на 31 декември към шест и половина вечерта. Все някъде има някакви хора, които са се събрали.
Не обичам тези приоритети на съвременното общество – да си планирам лятото, да имам някаква „дестинация“... Всичко това ме отвращава. Аз пътувам вътрешно. Не обичам да ходя в чужбина, не ми се ходи. Не искам да виждам забележителностите на света. Искам някой да ми разказва за тях.“

Все едно аз съм написала тези редове, толкова еднакви са моите мисли с тези на автора им. :))

ТВОЯТ КОМЕНТАР