Клаудия Шифър на война със съседката си

eva.bg 14 October 2019

Клаудия Шифър и Матю Мон живеят в уникално имение от времето на Тюдорите в английското графство Съфолк. Вече сме ви разказвали за него, защото топмоделът го показа пред Architectural Digest.

Построено е през 1574 година в H форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се казва Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I, на която не й харесало, че по време на престоя там й сервирали студена шунка (на английски cold ham). Служело е и като убежище на католически свещеници, които били преследвани от кралицата. В сградата има 14 спални, а дворът е с площ от около 530 акра.

Повече за уникалното имение може да прочетете в материала - На гости на Клаудия Шифър.

От няколко години обаче Клаудия и съпругът й водят тежка битка с един от съседите си – мис Ана Пайло, която иска да удвои размера на нейното имение, намиращо се точно на границата с техния имот.

Звездното семейство се оплака в общината и обжалва по съдебен път плановете на мис Пайло. За тяхно съжаление обаче, съдът даде зелена светлина на съседката им, която вече има право да разшири имението си с още една постройка от два етажа, както и да бутне друга, за да построи на нейно място гаражи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР