На гости на Клаудия Шифър

Бившият топмодел показа впечатляващото си английско имение пред Architectural Digest

eva.bg 16 August 2019

Преди 17 години Клаудия Шифър и Матю Вон спират без предупреждение пред входната врата на имението от времето на Тюдорите Coldham Hall в Англия с един въпрос – продава ли се? „Буквално почукахме на вратата и казахме: това място наистина много ни харесва“, разказва Клаудия Шифър пред екипа на Architectural Digest. “Собствениците на имението нямаха представа нито кои сме, нито какво правим на вратата им“, продължава с разказа Шифър. Месеци по-късно тя и режисьорът Матю Вон се венчават именно там пред 120 гости, след като вече са сключили сделката и са станали новите собственици на мястото, което толкова много им е харесало. Сега го показват пред списанието с цялата му прелест, а ние трябва да признаем, че сме впечатлени от мащабите, историята, интериора, двора, мебелите, кухнята, камините, трапезарията, произведенията на изкуство... всъщност, от всичко сме впечатлени.

В имението, което разполага с 14 спални, живеят Клаудия, Матю и трите им деца, които са на 14, 12 и 7 години. Освен това имат кучета, котки, овце, прасе и дори костенурка. Построено е през 1574 година в H форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се казва Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I, на която не й харесало, че по време на престоя там й сервирали студена шунка (на английски cold ham). Служело е и като убежище на католически свещеници, които били преследвани от кралицата. Според Шифър си имат и няколко призрака - „Чуваме странни шумове, понякога музиката сама се пуска. Веднъж имахме медиум на гости и ни каза, че призраците ни всъщност са мили. Така че не се страхувайте“, казва бившият топмодел.

През уикендите тук е пълно с гости и деца, които почти през цялото време са на двора, играейки я крикет, я тенис, просто се разхождат или пък плуват. Семейството често събира приятели на партита и вечери. Все пак, би било престъпление да имаш подобно имение и да не каниш често гости. Вижте го в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР