Внимавай с тоалета, Лили

eva.bg 04 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Лили-Роуз Деп за малко да покаже на фотографите повече, отколкото й се иска. Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп бе на червения килим в Лондон за премиерата на филма „The King“.

Лондонското време освен че беше дъждовно, беше и доста ветровито, което бе една от причините деколтето на бялата блуза да се опита да спретне номер на 20-годишната актриса. Е, с усмивка и чар тя успя да се справи със ситуацията.

За събитието Лили-Роуз Деп заложи на Chanel от круизната колекция за 2020. Тя и майка й Ванеса Паради са големи почитатели на френския бранд и затова много често за светски събития се обличат именно в тоалети от техни колекции. Известни са и като две от музите на Карл Лагерфелд, като са били лица на много от кампаниите му.

Лили-Роуз първо стана популярна като модел, преди да започне да се опитва да гради и актьорска кариера. И ако си мислите, че звездните й родители са причина всичко при нея да се случи много лесно, то грешите.

Много хора смятат, че понеже в индустрията вече ме познават, то не ми се налага да полагам особени усилия. Но истината е, че именно понеже всички ме познават аз трябва да работя два пъти повече. Не се занимавам с мода или с кино, защото ми е лесно, нито заради семейството ми“, заяви в интервю тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР