Мост между градския и планинския стил

01 October 2019

Шведският бранд с емблематичното кръгло лого с червена лисичка Fjällräven (Фиелравен) представи за първи път в България своята пълна колекция есен-зима. Това се случи на събитие в магазина на марката в софийския The Mall.

Този сезон шведската арктическа лисица цели да създаде истински мост между градския и планинарския стил. Изхождайки от желанието на своите верни клиенти по света, Fjällräven претвори своите ключови линии като Singi, Greenland, Övik и Kiruna, за да са достоен спътник във всякакви климатични условия. Освен за разнообразни условия, продуктите са изработени от „по-зелени“, устойчиви и природосъобразни материали. Дори раниците и чантите на марката се доближават още повече до природата, с нови серии, създадени от рециклирана вълна.

Fjällräven непрестанно разширява използването на материали от етично и устойчиво производство в цялата си гама продукти. Това си личи особено много в линията Greenland, с продукти като Greenland Re-Wool Jacket, което е символ на функционалност в комбинация с неповторим стил, неподвластен на времето и тенденциите.

Колекцията за есен-зима 2019 се отличава едновременно с изчистен дизайн и трайни, функционални материали. Тази комбинация може да отведе всеки от разходка в града до трекинг в природата, осигурявайки пълен комфорт във всяка среда!

Открийте колекцията за есен-зима 2019 в магазина на Fjällräven в The Mall, Ниво Партер или онлайн на www.fjallraven-shop.bg

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР