Анджелина Джоли с децата на премиерата на „Господарка на злото 2”

Семейна афера

eva.bg 01 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Втората част на филма на Дисни „Господарка на злото“, който е по мотиви от приказката за Спящата красавица, имаше своята премиера вчера в Лос Анджелис. И, както може да се досетите, Злодеида бе там, при това не беше сама.

Анджелина Джоли, която е в главната роля – на злата орисница – взе със себе си пет от децата си за дефилето по червения килим. Липсваше единствено 18-годишният й син Мадокс, който вече отлетя от семейното гнездо и в момента е студент в колеж в Южна Корея.

На премиерата в Лос Анджелис обаче, редом до щастливата им и много горда майка, застанаха 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Джоли бе във впечатляваща черна рокля – любимият й цвят през последните години – която имаше любопитен детайл на талията. А именно: беше закачен сребрист скорпион.

И въпреки че 44-годишната актриса за пореден път заслепяваше всички с красота и стил, трябва да признаем, че ние пък бяхме запленени от децата й. Вижте техни снимки от премиерата в Лос Анжделис в галерията ни.

На събитието бяха и другите две знаменити колежки на Джоли от филма – Мишел Пфайфър и Ел Фанинг. Пфайфър бе в стилна червена рокля, докато Ел заложи на ефирна рокля в зелено. Може да видите техни снимки тук.

Втората част на „Господарка на злото“ ще има своята премиера по родните кина на 18 октомври.

 

1 КОМЕНТАР
1
AVA
01 October 2019, 12:05

Всички бледнеят пред невероятната Мишел Пфайфър! Такова излъчване, такава класа... можеш само да гледаш снимките и да се наслаждаваш.

ТВОЯТ КОМЕНТАР