В дрехите на Меган Маркъл

Херцогинята пусна първата си колекция с дрехи, продажбите от която ще отидат за благотворителната организация Smart Works

eva.bg 12 September 2019

Снимка: Instagram

Днес Меган Маркъл разкри лимитирана колекция от дрехи, за създаването на която бе вдъхновена от благотворителната организация Smart Works, която помага на безработни жени в търсене на поприще, за успешно преминаване на интервютата за работа и повишаване на самочувствието им. Средствата от продажбата на артикулите в колекцията ще отидат за въпросната организацията, а „клиентите“ на Smart Works ще имат безплатен достъп до тях.

Малко преди да представи колекцията, херцогинята на Съсекс пусна черно-бели бекстейдж кадри от фотосесията, в която именно дами, потърсили помощ при Smart Works, позират с дрехите.

Въпросните жени са облечени в пет тоалета и аксесоари от колекцията: рокля за £19.50 на Marks & Spencer, чанта на John Lewis за £109, риза за £120 на дизайнерката Misha Nonoo, която е близка приятелка на Меган, както и яке за £199 и панталони за £120 на Jigsaw.

Всички те са вече в продажба и ще може да ги закупите в следващите две седмици, освен ако не се разпродадат напълно само за няколко часа, както е напълно възможно да се случи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР