Ето така се празнуват 53 години! Честит рожден ден, Салма Хайек!

eva.bg 02 September 2019

Снимка: Instagram

Днес една женствена, чаровна и много, много секси актриса навършва 53 години. Неустоимата Салма Хайек реши да предизвика всички, които са склонни да сложат жените над 50 в графата на „старите“.

В навечерието на своя рожден ден тя пусна точно тази снимка по бански на плажа, към която написа следното изречение: „Да, утре ще съм на 53. И какво от това!“

Какво от това, наистина. Днес е на 53, може да се похвали с няколко бели косъма, които без срам показа в Инстаграм, но е все така чаровна, секси, женствена.

„Баба ми беше невероятна красавица. Почина на 96 години и нямаше нито една бръчка. Тя беше козметик и си забъркваше сама кремове и маски. Трябва да видите и майка ми как изглежда в момента. Семейството ни пази някои тайни“, заяви преди време Хайек. Така че явно неувяхващата красота се предава по наследство.

Не винаги обаче Салма е била в толкова добра форма и подобно на всяка една жена, също е минала през своите тежки самокритични периоди. „На 25-годишна възраст имах всичко друго, но не и самочувствие на красавица. Имах акне. И то беше толкова ужасно, че изпаднах в много тежка депресия. Не исках да излизам от дома си. Будех се сутрин и докосвах пъпките по лицето си преди да се огледам в огледалото. По този начин се подготвях за това, което ще видя. Бях и с наднормено тегло. Заради депресията или ядях прекалено много, или прекалено малко. Ситуацията не беше никак розова – дебела, разорена, не можех да си плащам наема, в депресия и с акне“, сподели актрисата.

Този период отдавна е зад гърба й. А от позицията на своите 53 години мъдрост и житейски опит, тя има един много важен съвет към вас, скъпи дами – започнете да се харесвате!

Ние, жените, все смятаме, че не сме достатъчно добри в работата, достатъчно добри за мъжа, който ни изневерява, за децата ни, които винаги искат повече от това, което им даваме. Жените работят повече от мъжете, по-взискателни са спрямо себе си и въпреки това непрекъснато имат усещането, че не е достатъчно. Поради тази причина нямат увереността и самочувствието да поискат по-добра работа, по-добри условия, по-добро заплащане, по-добро отношение“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР