Пенелопе Крус, Антонио Бандерас и Педро Алмодовар – една неустоима комбинация

eva.bg 09 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Един филм, зад който стои неустоим екип, започва своя живот на голям екран. Още от големите му успехи на фестивала в Кан тази година бяхме изкушени да го видим. Става въпрос за испанското заглавие „Pain and Glory“, в което играят Пенелопе Крус и Антонио Бандерас, а режисьор е Педро Алмодовар..

Триото се събра вчера за премиерата на лентата в Лондон където ще започне да се излъчва на голям екран. У нас премиерата, за съжаление, ще е доста по-късно: чак на 6 декември, но пък през ноември ще има няколко прожекции в рамките на ежегодния фестивал Киномания.

Пенелопе, както винаги, бе зашеметяваща на червения килим – този път в рокля на Ralph & Russo. За шести път тя и Педро Алмодовар работят заедно, като тя е номинирана за Оскар за филма "Завръщане".

„Pain and Glory“ разказва за остаряващ режисьор, който ревизира важните решения, които е взел в живота си, засягайки теми като любовта, смъртта, вдъхновението, смисъла на живота, творчеството... В ролята на режисьора е Антонио Бандерас, който явно се справя толкова добре, че спечели наградата за най-добър актьор в Кан.

"Хората си мислят - каза Бандерас, - че нашият живот минава на червения килим, а това не е истина. Ние страдаме много, правим жертви и във всеки актьор има много болка. Има и слава. И това е нощта на моята слава. Но най-хубавото тепърва предстои.”

Вижте трейлъра, а в галерията ни може да разгледате снимки от червения килим на премиерата в Лондон.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР