Париж е за влюбените

eva.bg 23 June 2019

Снимка: Instagram

От няколко дни Софи Търнър и Джо Джонас са в Париж. Това даде повод на спекулациите, че двамата са избрали града на влюбените за втората си сватба. Джо и Софи сключиха брак спонтанно във Вегас, малко след като бяха на наградите Billboard в Лас Вегас.

След новините за годежа им, многократно в интервюта Софи и Джо казаха, че не искат голяма сватба, а интимен момент само за тях двамата. След като го получиха във Вегас, влюбените обявиха, че ще организират втора сватбена церемония, на която ще могат да споделят специалния момент със семействата си и най-близките си приятели. Единствената информация за втората сватба бе, че ще се състои през лятото.

Тъй като голямото моминско парти на Софи мина, а двамата с Джо са в най-романтичния европейски град, съвсем естествено е феновете им да очакват, че там ще се врекат в любов за втори път.

Така или иначе, Джо Джонас и Софи Търнър си прекарват страхотно. Забелязани са да се разхождат из улиците на Париж с широки усмивки, хванати за ръце. В момента във френската столица тече мъжката Седмица на модата, така че двамата със сигурност са набелязали ревютата на любимите си модни къщи. Софи дори сподели в Instagram романтична снимка на с Джо пред Айфеловата кула. Не ги мислете! Влюбени са, щастливи са, а дали ще има сватба в Париж – тепърва предстои да видим.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР