Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха тайно

Сватбата им струва 600 долара.

eva.bg 02 May 2019

Снимка: Instagram

Ако искате незабавно да сключите брак, мястото е Лас Вегас! Последната поява на Софи Търнър и Джо Джонас бе на музикалните награди Billboard в Лас Вегас. Малко след това Софи и Джо просто решават, че трябва да си кажат заветното „да“ и нищо не може да ги спре.

Двамата отиват в някой от параклисите, с които е известен Лас Вегас, където двойките могат да сключват брак в съвсем кратък срок, като има разнообразие от теми, в които може да се проведе сватбата. Най-известната тема е „сватба в стил Елвис“. Не е изненадващо, че Софи и Джо избират именно двойник на Елвис Пресли да води церемонията им.

Сватбата им струва 600 долара – без дълги планове, ангажименти и притеснения.

Щастливите новини издаде диждеят Дипло, който сподели видео в Instagram профила си от специалния момент на двамата влюбени. На него Софи е с булчинска рокля, а Джо в подходящ костюм: „Обещавам, че никога няма да те изоставя, да ти вярвам и обичам до последния си дъх“ , заклеха се двамата пред Елвис.

Двойката обяви годежа си през октомври 2017 г., като и двамата до последно отказваха да дадат подробности за това каква сватба планират. Единственото, което откровено споделяха бе, че не желаят грандиозна церемония, каквато видяхме при женитбите на другите двама Джонас. На сватбата на Кевин през 2009 г. имаше над 400 гости. Сватбата се състоя в замъка Охека в Хънтингтън, Ню Йорк. Сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас също се състоя в дворец - Умайд Бхаван, намиращ се в най-големия щат в Индия – Раджастан. Празненството по повода продължи три дни.

Е, Софи и Джо очевидно не си падат по големите подготовки, а обичат спонтанността!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР