Този Джонас не иска пищна сватба

eva.bg 02 April 2019

Снимка: instagram

На братята Джонас може да се завиди в романтичен план. И тримата са лудо влюбени в своите половинки, а двама от тях вече са женени. Кевин Джонас, най-големият от тримата, сключи брак през 2009 г. с дългогодишната си приятелка Даниел, Ник и Приянка си казаха „да“ в края на миналата година, а Джо Джонас е сгоден за Софи Търнър и сватбените планове тепърва предстоят.

Но ако Кевин и Ник направиха сватбите си зрелищни събития, то Джо Джонас изглежда се отличава от братята си по този въпрос. На сватбата на Кевин през 2009 г. имаше над 400 гости. Сватбата се състоя в замъка Охека в Хънтингтън, Ню Йорк.

Ник и Приянка имаха не една, а две церемонии, в които се врекоха в любов – християнска и хиндуистка. Двамата сключиха брак в двореца Умайд Бхаван, намиращ се в най-големия щат в Индия – Раджастан. Празненството по повода продължи три дни – досущ като от приказките.

Затова от Софи и Джо се очакваше нещо подобно, но двамата нямат никакви намерения да организират подобни цветущи събития. В интервю за списание Harper’s Bazaar звездата от „Игра на тронове“ сподели, че интимността е най-важна за нея по този повод: „Искаме да е колкото е възможно по-скромно и да си подарим интимен момент. Нямам търпение за това. Ще се забавляваме много“, каза Софи.

Актрисата отказва да разкрие дали двамата с Джо вече са уговорили датата на сватбата си. Това, което се знае единствено е, че искат лятна церемония.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР