Три дни яли, пили и се веселили

eva.bg 02 December 2018

Снимка: Instagram

Ник Джонас и Приянка Чопра сключиха брак. Младоженците побързаха да споделят първите кадри от пищната сватба, чието празнуване е планувано да продължи цели три дни – досущ като сватба от приказките! Тъй като двамата са представители на различни култури, имаше две церемонии: християнска и хиндуистка. Християнската церемония се проведе от бащата на Ник.

Дворецът Умаид Бхаван приюти всички гости на влюбените, които споделиха с тях специалните моменти. Младоженците бяха облечени в Ralph Lauren, което се очакваше от тях, тъй като те са големи почитатели на бранда и много близки приятели с дизайнера. На червения килим на Мет Гала през 2017 г. двамата заложиха именно на Ralph Lauren. На сватбата телефонните устройства бяха строго забранени, затова единственото „надничане“, което можем да направим, е само онова, което Ник и Приянка позволиха, споделяйки с нас малко усмивки.

На кадрите виждаме провеждането на индийския ритуал „мехенди“, който се извършва традиционно преди сключването на брака. Ръцете и краката на жените се изрисуват с къна, за която се смята, че предпазва от злите сили и пречиства от всичко зло:

„Специалното във връзката ни е обединяването на две религии, две култури, които сливат своите семейства с любов. Планирането на сватбата ни успя да постигне това. Важна част за индийските жени, сключващи брак, е ритуалът „мехенди“. Когато го направихме част от нашата сватба, следобедът стана напълно съвършен – такъв, какъвто си мечтаехме да бъде“, споделят младоженците.

Вижте повече от пищното празненство в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР