Софи Търнър и моминското й парти... след сватбата!

eva.bg 13 June 2019

Снимка: Instagram

Преди месец Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха тайно във Вегас, веднага след наградите Billboard. Сватбата им струваше 600 долара, като ги венча двойник на Елвис.

След като двамата запазиха този специален и спонтанен момент за себе си, те споделиха, че планират втора сватба, която да бъде по-официална. На нея те искат да поканят близките и приятелите си, за да отпразнуват повторно повода с тях. Двамата неведнъж споделяха в интервюта, че не желаят да правят никакви грандиозни организации и планове за сватбата си, а просто да се забавляват.

Софи реши, че не трябва да се лишава от моминско парти, макар и след сватбата. Тя се събра близки свои приятелки, сред които и Мейзи Уилямс, с които се организираха да празнуват дни наред.

Момичетата започнаха партито още на концерта на братята Джонас в Лондон, после хванаха самолета за Бенидорм, след това за Берлин, а накрая – за Прага.

Някои от веселата компания споделяха кадри от преживяването през цялото време. Надникнете в моминското парти на Софи Търнър в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР