Ан Хатауей: Все още търся себе си

eva.bg 02 May 2019

Снимка: Shape magazine

Три години след като роди сина си, Ан Хатауей смята, че най-сетне е открила баланс в живота си. Пред списание Shape тя говори за любовта към себе си, за натоварения живот и необходимостта от пауза от време на време.

Носителката на Оскар влиза от проект в проект. Графикът й е натоварен, още откакто за пръв път я гледахме в „Дневниците на принцесата“. Актрисата буквално израсна пред очите на публиката и от 2001 г. не е спирала да развива кариерата си.

„Истината е, че преди да родя сина си, чувствах необходимостта от това графикът ми са бъде напълно оползотворен. Ако не работех, се чувствах сякаш бездействам и си губя времето. Да имам дете ме научи, че понякога човек се нуждае от пауза. Затова се старая всяка година да си я давам и да отказвам работа, за да мога да прекарвам пълноценно време с детето си у дома“, споделя Ан.

Най-новият проект, в който ще можем да я гледаме съвсем скоро, е комедийният филм „The Hustle“, чиято премиера е на девети май. Актрисата се опитва да бъде позитивна във всичко което прави, грижейки се за себе си и поставяйки се на първо място:

„Дай си толкова време, колкото ти е необходимо, за да откриеш себе си. Няма краен срок. Аз все още се търся. Понякога усещам как губя контрол и влизам в дупка. Затова е много важно да се научиш да бъдеш добър към себе си, докато се откриваш. Нормално е да нямаш всички отговори, да правиш грешки, но не трябва да се оставяш това да те победи“, казва тя.

За да се грижи за здравето си, Ан се старае да не яде червено месо, да се придържа към домашно приготвените ястия, както и да се движи достатъчно. Тя ходи на йога три пъти в седмицата, а когато влезе в проект за нея се грижи личен треньор. „Всичко е до баланс и до това да се чувстваш добре в кожата си“, категорична е Хатауей.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР