Ан Хатауей е спряла да пие, заради сина си

eva.bg 26 April 2019

Без да има проблем с алкохола, Ан Хатауей успя да превърне тази тема в толкова голяма, че всички започваме да се чудим дали пък наистина не е имало някаква сериозна алкохолна драма в живота й.

Преди време актрисата заяви, че е спряла напълно да пие какъвто и да е алкохол. Не си позволява дори глътка. Защо ли? Сега става ясно, понеже самата Хатауей реши да ни го разясни.

„Проблемът е, че аз наистина много обичам да пия с приятели, но след това винаги страдам от ужасен махмурлук. Последният ми продължи цели пет дни. Но си го заслужих, защото преди това бях пила цял ден с приятели, а вечерта бяхме на рожден ден. А аз не съм от хората, които могат да изкарат на една чаша вино цяла вечер.

Така че, не съм спряла алкохола, защо имам проблем с пиенето, а защото начинът по който пия след това води до брутален махмурлук. Не съм в кондиция с дни. След като се роди синът ми осъзнах, че не мога да си позволя толкова часове и дни, в които да не мога да му обръщам нужното внимание, защото ме боли глава и не съм в кондиция. В момента съм на такъв етап в живота си, когато нямам време за махмурлук. Не мога да си го позволя“, коментира 36-годишната актриса.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР