Семейство с отворена връзка се противопостави с двойка сродни души...

...в „Смени жената“

18 April 2019

За първи път в „Смени жената“ семейство заяви, че отворената връзка е предпоставка за щастлив живот. Две семейства с противоположни философии за живот и теории за щастие се впуснаха в световния социален експеримент по bTV. Двойка, която е неразделно заедно, размени живота си за седмица с фамилия, която държи най-много на свободата си. Но пълната отдаденост в брака или запазването на личната свобода е тайната рецепта за щастлив брак?

Своите теории за щастие тестваха шоколатиерите Петко и Силвия. Рецептата им за щастлив семеен живот е да бъдат неразделни абсолютно навсякъде и във всичко. Заедно са и в работата – двамата имат шоколадова къща в центъра на София. И двамата имат предишни връзки зад гърба си и по едно дете от предишен брак – дъщерята на Силвия e известната DJ Alexa, която също подкрепи майка си в „Смени жената“. Силвия е с 9 години по-голяма от Петко, а двамата се определят като сродни души. Тяхната романтична приказка продължава вече 13 години. Двамата подхранват любовта си ежедневно и наричат чувствата си „магия“. Силвия размени романтичния си живот със семейството на Михаела и Велислав, което открито призна, че има отворена връзка.

Михаела и Велислав живеят на семейни начала от 15 години и имат един син - Александър. Всеки родител прекарва собствено време с детето. Двамата са тотално различни в разбиранията си, в характерите и в професиите си. Той се занимава с танци и екстремни спортове, а тя е тих и сдържан икономист. Михаела и Велислав са убедени, че семейното им щастие се корени в това да уважават свободата си, да се виждат рядко и да не изискват от другия да се променя.

Пълна отдаденост на връзката или лична свобода и чувство за самодостатъчност са тайната съставка на щастливия брак? Тази разлика предизвика множество недоумение и въпроси и в двете съпруги, които размениха животите си за седмица.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР