Честит рожден ден на Сара Джесика Паркър!

Днес актрисата навършва 54 години

eva.bg 25 March 2019

Снимка: instagram

Днес Сара Джесика Паркър, жената, на която трябва да благодарим за един от любимите си екранни образи – този на Кари Брадшоу – навършва 54 години.

„Сексът и градът“ завинаги я беляза като момичето на Манхатън, което не слиза от високите си токчета, притежава неподражаем стил и не се примирява с нищо по-различно от пълно щастие. Ролята в сериала й печели четири награди Златен глобус, едно Еми и една награда Бамби.

„Обичам да бъда актриса, нямате представа колко! Но това е и най-трудното и страшно нещо, което се осмелявам да правя, като изключа това да бъда родител. Но винаги съм била човек, който обича да бъде зает. Мразя да бездействам“, споделяла е тя.

Характерът на Сара е близък до този на героинята, която я изстреля на върха на славата. Тя непрестанно ни напомня, че обаянието на Ню Йорк продължава да я държи, а личният й стил не спира да отговаря на цветната й личност. Затова той е толкова непредсказуем и всички с нетърпение чакат актрисата да мине по червения килим и да ги изненада.

„Хората трябва да се обличат така, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави“, категорична е Сара.

На 19 май актрисата и съпругът й Матю Бродерик ще отпразнуват 22 години брак. Двамата имат три деца – Марион, Джеймс и Табита. Двамата си казват „да“ през 1997 г. и оттогава не поглеждат назад, а изграждат пътя си напред и нагоре заедно. За 20-годишния им юбилей Сара сподели красива снимка с Матю в мрежата, под която написа: „Времето просто излетя, скъпи. Боже, толкова те обичам! Твоята съпруга.“

Последните проекти, с които Сара Джесика Паркър се захвана, са сериалът на HBO „Развод" и филмът „Here and now", който излезе миналия ноември. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР