Новото творение на Сара Джесика Паркър

SJP Collection

29 January 2014

„Почерпих вдъхновение от сладките моменти в живота ми като панделките, които връзвах в косите си като момиче, също от флоралните акценти в гардероба на Sex and the City и класическия стил от края на 70-те и началото на 80-те.“
Кари Брадшоу би останала искрено изненадана! Не защото Сара Джесика Паркър най-накрая представи дългоочакваната си колекция обувки (първите скици от нея бяха анонсирани още миналото лято), а защото едва половината от 25-те модела на SJP Collection са на висок ток. И това не е случайно: колекцията включва максималното разнообразие от цветове, дизайн, детайли и височини, така че да бъде перфектен избор за всеки момент от ежедневието на градските дами запленени от любимата героиня на актрисата от „Сексът и градът“. В първата серия SJP Collection влизат още и няколко модела чанти, както и един класически тренчкот наречен Manhattan – за да имат избраните аксесоари своя идеален фон.

Продажбите на колекцията ще стартират ексклузивно на 28 февруари в американския търговски център Nordstrom, а след това ще могат бъдат закупени и онлайн. Цените на моделите ще варират от 195 до 200 долара.

Междувременно списание O Magazine подговтиха забавен репортаж, в който актрисата презентира колекцията си:

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР