Синди Крауфорд пред огледалото – вече знаем тайните й

eva.bg 20 март 2019

Синди Крауфорд е от звездите, които не се притесняват да се показват без грим, въпреки своите 53 години. Този път топмоделът демонстрира в близък план как изглежда сутрин преди да разкраси лицето си и прикрие малките несъвършенства.

Какъв е сутрешният бюти ритуал на Синди Крауфорд и как за по-малко от десет минути пред огледалото е готова за излизане навън? Разбираме го от видеото, което е заснела специално за Vogue. Ще научите някои интересни трикове относно нанасянето на грима, прикриване на някои дефекти, заличаване на умората от недоспиване, придаване на блясък на кожата.

Синди разказва и любопитни факти относно кариерата си на модел, коментира как с годините се променя желанието й да изглежда по определен начин, какъв ефект търси и какъв съвет има да ви даде относно веждите.

„Нямам нужда всички да ми обясняват колко различно изглеждам сега, в сравнение с преди 20 години. Сама го виждам. И без значение какво правя за външния си вид и как се поддържам, не си правя илюзии, че мога да изглеждам като на 20. Целта ми е да бъда в най-добрата си форма като за 50-годишна", заяви преди време Крауфорд.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР