Синди Крауфорд на 53

Дълъг и щастлив брак, прекрасни деца, успешна кариера, неостаряваща красота - равносметката е ясна

eva.bg 20 February 2019

Снимка: Instagram

Днес една красива и магнетична жена има рожден ден. Синди Крауфорд навършва 53 години, които поне за нея в случая са "само някакви си цифри". Тя обаче е наясно, че годините минават и е важно не да се вкопчваш отчаяно в младостта, а да се опиташ да приемеш възрастта си и да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно на толкова, на колкото си.

„Нямам нужда всички да ми обясняват колко различно изглеждам сега, в сравнение с преди 20 години. Сама го виждам. И без значение какво правя за външния си вид и как се поддържам, не си правя илюзии, че мога да изглеждам като на 20. Целта ми е да изглеждам страхотно като за 50-годишна. Правя упражнения, храня се здравословно, полагам огромни грижи за кожата си. Но има страхотен натиск върху жените да правят това, което всъщност е невъзможно – да не остаряват. А според мен най-разумният начин да остарееш е като го приемеш. Старостта е факт и нито аз, нито който й да е друг има голям избор в това отношение, нали“, риторично пита тя.

Сигурно днес, на своя 53-и рожден ден, правейки ревизия на постигнатото в живота си, тя за пореден път ще установи, че май има всичко.

Има прекрасен съпруг в лицето на Ранди Гербер, с когото миналата година отпразнуваха 20-та годишнина от сватбата си. „Не бих могла да избера по-добър мъж, с когото да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те“, емоционално коментира тогава тя. Какво й отговори той ли? “Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво... Благодаря ти за живота ни заедно!“ Романтично, нали?

Има и две прекрасни деца, като дъщеря й Кая тръгна по нейните професионални стъпки и вече изгради супер успешна кариера на модел.

„Най-добрият съвет, който съм получавала, беше от майка ми. Тя ми каза винаги да следвам инстинктите си и никога да не правя нещо, което не искам“, казва Кая Гербер.

И не на последно място – изглежда удивително добре, без значение на колко е години. Толкова добре, че не се притеснява да пуска в социалните мрежи свои снимки без грим, въпреки вълната от злостни коментари, която неминуемо залива всички ни. „Няма нужда да ми броите бръчките, аз си ги знам“, е призивът на Синди към онези, които толкова много държат на перфектната външност.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР