Синди и Кая: Една горда майка и една щастлива дъщеря

eva.bg 11 December 2018

Снимка: instagram

Казват, че майката е най-истинският приятел, който можем да имаме. Тя е човекът, който е най-щастлив от успехите ни и ни подкрепя във всички трудности. Усмивката на Синди Крауфорд вече се разлива върху лицето на Кая Гербер. Двете наистина много си приличат, особено когато са усмихнати, а сега имат повод да бъдат такива.

Британските модни награди отличиха Кая Гербер с наградата „модел на годината“, а майка й не би могла да бъде по-горда. 52-годишният супермодел вече вижда своята 17-годишна дъщеря да поема по стъпките й – и то толкова успешно!

На събитието, проведено в Роял Албърт Хол, двете трогнаха всички, когато минаха заедно по червения килим. Със сигурност подкрепата на Синди е от огромно значение за малката Кая, която неотдавна сподели: „Най-добрият съвет, който съм получавала, беше от майка ми. Тя ми каза винаги да следвам инстинктите си и никога да не правя нищо, което не искам“.

Но макар и Синди да е главната причина Кая да се вдъхнови да бъде модел, тя никога не е подтиквала дъщеря си целенасочено да се занимава с това: „Майка ми дори не ме учеше как трябва да ходя на подиума. Всички ме питат какво е да бъда нейна дъщеря, защото я познават като супермодела Синди Крауфорд. Но като майка тя никога не е била онази Синди Крауфорд, която хората познават - съвършено разделяше работата от личния си живот. Вкъщи тя беше просто моята майка, а не онази голяма звезда от кориците на списанията“, разказва Кая.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР