Синди Крауфорд - на 52 и без грим

eva.bg 18 October 2018

Снимка: Instagram

Синди Крауфорд е от неостаряващите красавици, за които годините са просто цифра. Може с грим, но може и без грим. И не се притеснява да покаже на своите 3.6 милиона последователи в Инстаграм как изглежда без макиаж. Защото красотата не опира само до бръчки и перфектна кожа, тя е най-вече излъчване.

Бившият топмодел пусна свое селфи от фитнеса, към което написа „Early bird hits the gym“– нещо като нашето „ранно пиле - рано пее“, само че в спортно-западен вариант.

„Старостта е факт и в общи линии нито аз, нито който й да е друг има голям избор в това отношение. Не искам обаче хората в социалните мрежи да ми натякват колко съм остаряла. Аз си го знам. Именно този аспект от обществото ни, в който много искаме и държим да критикуваме, ме натъжава страшно много“, заяви преди време Крауфорд. Може би затова тя не се притеснява да си пуска свои снимки без грим, провокирайки по този начин и много злостни коментари. Но пък знае как да им отговори.

„Нямам нужда всички в Инстаграм да ми обясняват колко различно изглеждам сега, в сравнение с преди 20 години. Аз самата си го знам. И без значение какво правя за външния си вид и как се поддържам, никога няма да изглеждам като на 20 или 30. Целта ми е да изглеждам страхотно като за 50-годишна. Правя упражнения, храня се здравословно, полагам огромни грижи за кожата си. Но има страхотен натиск върху жените да правят това, което всъщност е невъзможно – да не остаряват. А според мен най-разумният начин да остарееш е като го приемеш“, казва още тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР