Да навършиш 30: Нина Добрев

eva.bg 09 January 2019

Честит рожден ден на красивата и вечно усмихната Нина Добрев! Днес тя навършва 30 години – без капка страх и без да съжалява за нищо. Пред списание „W" тя разкрива на какъв етап в живота си се намира и кои са предизвикателствата пред нея.

Думата „скучно“ й е непонятна. Никой проект не я плаши, никой успех не й се струва непостижим. След като попадна под светлината на прожекторите със сериала „Дневниците на вампира“, сега Нина се потапя в комедийния жанр, участвайки в сериала FAM. Винаги е била почитателка на „Приятели“ и затова винаги е искала да стане част от подобен проект.

По повод навършването на 30-те, актрисата споделя: „Всъщност се чувствам много добре. Вдъхновена съм да бъда по-целенасочена, уверена и упорита в това, което искам да постигна и да правя. Не исках да им го признавам, но родителите ми бяха прави: трябва да оценяваме всеки мъничък момент от живота си, да го изживяваме максимално, защото, колкото повече остаряваме, времето започва да тече още по-бързо. Но не се страхувам прекалено от този факт.“

Разбира се, ще има голямо парти за рождения й ден. Нина обича да прави тематични такива – да има много костюми и интересен грим: „Ако някой не носи костюм, не е допуснат вътре. Разбрах, че когато хората са маскирани, се чувстват много по-свободни. За 25-ия ми рожден ден темата беше „сафари“. На партито имаше тигър, питон и маймуна. Не знам как бих могла да надмина този рожден ден!“, казва тя.

Когато я питат какво би правила в 30-те си, което й звучи още по-хубаво от нещата, на които се е отдавала в 20-те си, Нина отговаря: „Имам дори списък с нещата, които искам да направя на 30. Имам го отдавна. Той включва скачане с парашут, с бънджи, катерене на Еверест, плуване с големи бели акули, пътуване до Бали. Постоянно прибавям нови неща, които ми се струват вълнуващи“.

Започвайки новото десетилетие на живота си, Нина Добрев изглежда безстрашна. Или поне иска да изглежда такава: „О, страхувам се от толкова много неща. Точно заради страховете си искам да направя всичко това“, казва през смях актрисата.

Разгледайте кадрите от фотосесията за списание „W" в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР