Стилът на... Нина Добрев

eva.bg 19 June 2021

В Нина Добрев има нещо приказно и пленително. Това се дължи на много нейни качества, но ние го отдаваме главно на факта, че тя е изключително позитивен човек. Винаги е усмихната, слънчева и изпълнена с живот: „Не харесвам негативността под никаква форма. Опитвам се да бъда добра с всеки, независимо дали става дума за приятел, или дори за бившо гадже. Държа се с хората така, както бих искала те да се държат с мен“, споделя звездата от „Дневниците на вампира“.

Нина игра ролята на Елена Гилбърт цели 8 години. „Дневниците на вампира“ приключи през 2017 г. През цялото това време сериалът имаше многобройни верни фенове, а Нина се превърна в идол и икона на красота и стил. Забавен факт е, че в истинския живот тя не гледа телевизия, макар че е неизменна част от малкия екран, а също така не понася кръв: „Буквално ми става лошо и припадам“, откровена е тя пред почитателите си. Да видим с какво и личният й стил се откроява от екранния й такъв.

Като много други големи знаменитости, Добрев се доверява на стилист. Изкусната Илария Урбинати се е заела тъкмо с тази работа. Урбинати споделя, че вярва в „агресивния стайлинг“, т.е. в смелите решения, експериментирането и изразяването на себе си по всички възможни начини. Самата Нина е свободен дух и това пряко се отразява на стила й, за чийто израз помага Илария. Затова можем да видим 32-годишната актриса както в провокативни тоалети, така и в макси поли и рокли, покриващи цялото й тяло.

Нина Добрев обича комбинациите – това се отнася както за червения килим, така и за ежедневието й. Понякога визията й може да бъде семпла - бляскава рокля с подходящи аксесоари – но друг път тя си играе със съчетаването на поли, топове, сака и панталони. Обича гащеризоните и ги носи във всякаква форма – къси, дълги, с изрязан акцент, гол гръб или с дантела.

Дори и при най-неангажиращото си облекло, Нина проявява умението си да комбинира. В гардероба й има шапки, шалове, очила, чанти - всякакъв вид аксесоари, с които разчупва класическата визия „дънки и тениска“. Харесва високите токчета, които много й отиват, но се опитва да ги „откаже“: „Стартирам нещо като бунт срещу твърде високите токчета. Не е човешко!“

Богатството в стила на Нина Добрев е, че тя може да бъде както много елегантна и изящна, така и да „избяга“ от това и да заложи на визия в бохемски стил или на по-спортен ансамбъл. В грима тя се придържа към натуралното и изчистеното. Избягва тежките сенки, контурирането и ружа. Най-добрият съвет, който актрисата дава по отношение на стила, е просто да търсим дрехи, в които се чувстваме удобно и да се забавляваме: „Когато нося дреха, в която се чувствам добре, това веднага си проличава на кадрите. Позата ми, цялото ми присъствие се изменя“.

Вижте най-впечатляващите тоалети на Нина Добрев в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР