Магията на хляба в новия „Фантастико“

Столичани отново ще се радват на уникален интериор, богат и качествен асортимент и разнообразни услуги в новия супермаркет от веригата

12 December 2018

На 13 декември „Фантастико“ открива нов супермаркет в София, който ще се намира на бул „Г.М.Димиров“, до хотел „Вега“. Обектът се разпростира върху внушителните 4700 кв.м., а общата разгърната застроена площ е повече от 10 000 квадратни метра. В духа на предшествениците си и този обект събира в себе си богат асортимент от стоки, пресни плодове и зелeнчуци, различни видове прясно изцедени сокове, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор – всичко необходимо за ежедневието на клиента.

Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топли витрини, зона за закуски и сандвичи. За първи път пред очите на посетителите ще се случва цялата магия на производството на хляба – от замесването до изпичането му. Обособени са външни и вътрешни пространства за кафе и напитки. С мисъл за най-малките към сектор „Кафетерия“ е проектирана модерна и съобразена с най-новите тенденции детска площадка.

За удобство на клиентите е организиран покрит паркинг с над 150 места за коли. Предвидени са и станции за зареждане на електро автомобили.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР