Селма Блеър страда от множествена склероза

Ако видите, че изпускам разни неща, помогнете ми, призова актрисата

eva.bg 23 October 2018

Снимка: Instagram

Актрисата Селма Блеър разкри, че е диагностицирана с множествена склероза. Според нея по всяка вероятност е страдала от заболяването от много години, но чак сега през август месец разбира какъв точно е проблемът. При това, след като нейната колежка и приятелка Елизабет Бъркли почти насила я кара да се прегледа при брат й Джейсън Бъркли, който поставя диагнозата, откривайки лезии след ядрено-магнитен резонанс.

„Имала съм симптомите от години, но никога не съм ги приемала на сериозно, докато не се строполих пред лекаря. Откакто разбрах за диагнозата в десет и половина вечерта на 16 август, съм получила само любов и подкрепа от всичките си приятели.

Аз съм човек с увреждания. Понякога падам, понякога изпускам разни неща. Спомените ми са мъгливи, трудно запаметявам. Лявата страна на мозъка ми търси упътване от един счупен GPS. Но се справям. И се смея. Не знам как и какво точно ще правя, но знам, че ще дам най-доброто от себе си... Надявам се да дам надежда на другите, а и на себе си. Не може да получиш помощ, ако не я поискаш.

В началото може да е доста съкрушаващо. Искаш само да спиш, винаги искаш да спиш... Така че, аз нямам отговорите. Нали разбирате, аз искам да спя. Но в същото време искам животът ми да е пълноценен, искам отново да играя със сина си, искам да се разхождам по улиците, да яздя коня си.

Аз имам МС и съм окей. Но ако ме видите да изпускам неща по улицата, помогнете ми да ги вдигна, защото на мен ще ми е нужен цял ден“, това бе част от емоционалната изповед на 46-годишната актриса в Инстаграм. В момента Селма Блеър се снима в нов сериал на Netflix, който се казва “Another Life”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР