Кралски неволи

Кой няма да уважи сватбата на принцеса Юджийн?

eva.bg 10 October 2018

Снимка: instagram

На 12-ти октомври британското кралско семейство ще тържествува: принцесата Йорк - Юджийн, първа братовчедка на принц Хари и принц Уилям, ще се венчае за дългогодишния си приятел Джак Бруксбанк. Джак направи предложение на принцесата по време на почивката им в Никарагуа, а оттогава всички очакват с нетърпение още една красива кралска сватба, за която се предполага, че ще бъде по-пищна от тази на Меган и Хари, тъй като гостите ще бъдат много повече – цели 850 души.

Не всичко обаче е толкова „безоблачно“, колкото изглежда. Зад кралските врати се говори, че принц Филип – херцог на Единбург - ще реши сутринта, в деня на сватбата, дали изобщо ще дойде, или не, в зависимост от това как се чувства.

Още смут в празничния ден внасят Меган и Хари, които може да не успеят да присъстват на следобедния прием в Royal Lodge, Уиндзор, тъй като ще пътуват за Австралия. Херцогинята на Корнуол – Камила – също обяви по-рано тази седмица, че няма да може да присъства на събитието, поради лични ангажименти.

Колко „единни“ ще бъдат кралските членове ще видим в петък, в катедралата „Сейнт Джордж“, където булката и младоженецът ще си кажат „да“. Засега поне е сигурно, че Уилям и Кейт ще бъдат там.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР