Поканите са изпратени. Сватбата им ще е по-голяма от тази на Меган и Хари

eva.bg 13 September 2018

Принцеса Юджийн и нейният годеник Джак Бруксбанк разпратиха поканите за предстоящата си сватба и по всичко личи, че тя ще е по-голяма от тази на Меган и Хари. Двамата са изпратили 850 покани (вижте ги в галерията ни), което е с 250 повече от тези на настоящите херцог и херцогиня на Съсекс.

Голямото събитие ще е на 12 октомври. Двамата ще се венчаят на същото място като Меган и Хари - катедралата на Уиндзорския замък St. George. Ще има процесия, карета, двудневни празненства. Очаква се да присъстват много повече известни личности, отколкото на венчавката на Хари и Меган. Сред тях ще са Роби Уилямс със съпругата му, Елтън Джон, семейство Клуни, семейство Бекъм, Ели Голдинг.

Принцесата на Йорк Юджийн е дъщерята на принц Андрю - трето дете на кралица Елизабет II и Принц Филип. Тоест, тя е първа братовчедка на принц Хари и принц Уилям. Годеникът Джак Бруксбанк е бивш барман и настоящ търговец на вина. Той предложил брак на принцесата по време на почивката им в Никарагуа. Двамата са заедно от 2010 година, когато ги запознава общ приятел.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР